ŞANLIURFA / HALİLİYE - Göbeklitepe Anadolu Lisesi

Göbeklitepe Anadolu Lisesi

ULUBATLI MAH. GAP CAD. GÖBEKLİTEPE ANADOLU LİSESİ NO 12A HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini kavrayan, yurdunu seven, Değişime ve gelişime açık, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Ezbercilikten uzak, Yorum yapabilen, Kendini ifade edebilen, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, En az bir yabancı dili çok iyi bilen, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz, Atatürk´ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, bireysel kimliği ile sahip olduğu kültürel mirası birleştiren, ilkelerine bağlı, kendine güvenen, başaran, dil öğrenimine önem veren, kültürel ve ahlaki değerlerimizi benimseyen, evrensel görüşe sahip olan, nasıl öğreneceğini bilen, yaşadıkça öğrenen, toplumun gelişimine katkıda bulunan 21. yüzyılınaydın liderlerini yetiştirmektir
Ulaşım
Şehir merkezinden Çağdaş çankaya, Emniyet caddesi ya da 500 yataklı devlet hastanesi otobüslerine binilerek gelinebilir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuzun yan tarafında orhangazi lisesi, arka tarafında profilo ilköğretim okulu ve 200 metre aşağısında Emniyet caddesi yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezinde olup, Yenişehir semtindedir.12-26-26-62-64-71-74 Nolu belediye otobüs hatları okulumuzun yakınından geçmektedir.